Op de hoogte

E-mail nieuwsbrief

Home

Kennis delen

Kennis vergaren is een belangrijk doel van PICASSO, maar het delen van deze kennis is evenzo belangrijk. Daarom vormt dit onderdeel de derde pijler van het PICASSO-programma. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het actief verspreiden van kennis over nieuwe wetenschappelijke inzichten en lokale 'best practices'. Dit gebeurt door het organiseren en faciliteren van regionale en/of landelijke conferenties, het uitbrengen van publicaties, het meewerken aan het opstellen van zorg-organisatorische en zorg-inhoudelijke documenten in en rond de longzorg.

PICASSO nieuws

31 mrt
Docent-Onderzoeker Leslie Michielsen: 
‘Verpleegkundige wil zorgen, maar moet juist zien wat er overall speelt bij de patiënt.’
Lees verder »
29 mrt
Promotieonderzoek Yvonne Korpershoek laat zien:
 mHealth heeft veel potentie
Lees verder »
26 mrt
Curavista, Focuszorgteam en Van der Valk Vitaal 
bouwen samen aan vitaliteitsprogramma’s
Lees verder »
24 mrt
Portaal - Blog Sebastiaan Wendt
Lees verder »
Bekijk het overzicht »

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van het nieuws over PICASSO en haar activiteiten? PICASSO verstuurt ongeveer één keer per twee maanden een digitale nieuwsbrief. U kunt zich met onderstaand formulier gelijk aanmelden. U kunt zich ten alle tijden voor de nieuwsbrief afmelden.


Bekijk voorgaande mailings

Contactgegevens

Denise Schuiten Program manager
info@picassozorgoptimalisatie.nl 0653396212

Samen met het kernteam en de programmaraad inventariseren we de knelpunten in de longzorg (COPD en astma), investeren we in wetenschappelijkonderzoek en doen we projecten om zorgverbetering te realiseren. Door deze werkwijze hebben we inmiddels aangetoond dat we de zorg kunnen verbeteren.  Bent u geïnteresseerd in wat PICASSO voor u kan betekenen neem dan contact met mij op. Ook zijn wij geïnterseerd in uw verhaal over zorgverbeteringen, neem contact op zodat we ook uw ervaringen kunnen delen.