Op de hoogte

E-mail nieuwsbrief

Home

Jaarcongres Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners

19 sep

Ook dit jaar is er weer het jaarcongres van de V&VN afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners. Dit jaarcongres is toegankelijk voor leden en niet-leden. Het congres is voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk, verstandelijkgehandicaptenzorg, asielzoekerscentra of de verpleeghuiszorg.

Tijdens deze dag is er een ruime keuze uit workshops met interessante onderwerpen. Zo zijn er workshops over diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten, maar ook over dementie, nierfunctiestoornissen, hartfalen en COPD, autisme bij ouderen, advanced care planning, pijnbehandeling en voeding.

Voor meer info en aanmelding: https://jaarcongres.scholingpvkpoh.nl/nl/home.html