Op de hoogte

E-mail nieuwsbrief

Home

Adembenemend 2020: Tweedaagse nascholing voor koppels huisartsen en praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen

06 feb

Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020 wordt voor de 15e keer het tweedaagse congres Adembenemend voor de huisarts met zijn/haar praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige bij Papendal te Arnhem georganiseerd.

De afgelopen jaren zijn veel praktijken begonnen met de implementatie van gestructureerde COPD en/of astmazorg in de huisartsenpraktijk. Afspraken waarbij de patiënt centraal staat. Tijdens Adembenemend kan de huisarts met zijn/haar POH/PVK verschillende workshops volgen waar direct concrete afspraken met elkaar gemaakt worden, of bestaande afspraken herzien. U kunt kiezen uit maar liefst 21 verschillende workshops! Ook dit jaar weer met een boeiende mix aan nieuwe en vernieuwde onderwerpen die u herkent uit de spreekkamer,

Doelgroep: Huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen
Accreditatie: Wordt voor 10 punten aangevraagd (KNMG, NVvPO, V&VN)
Datum: Donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020
Locatie: Papendal – Arnhem

Meer informatie: www.cahag.nl/congressen/adembenemend-15