Op de hoogte

E-mail nieuwsbrief

Home

LAN lanceert vernieuwde website inhalatorgebruik.nl

04 dec

Eind november heeft Long Alliantie Nederland (LAN) de vernieuwde website www.inhalatorgebruik.nl gelanceerd. De site geeft eenduidig instructiemateriaal over het juiste gebruik van inhalatiemedicatie, bestemd voor zowel gebruikers als zorgverleners. Want het is van groot belang dat alle betrokken zorgverleners dezelfde instructies geven.

De site is door de leden van de LAN opgebouwd en wordt gezamenlijk beheerd en geactualiseerd met de nieuwste protocollen en patiƫnten-materialen. Ten opzichte van de vorige website is de nieuwe site onder meer uitgebreid met anderstalige instructiefilms (Engels, Turks en Arabisch) voor 21 inhalatoren. Bovendien is het voorzien van een nieuw design en aangevuld met praktische informatie.

Logo inhalatorgebruik

Alternatieve domeinnamen

Jaarlijks wordt de site ruim 750.000 keer (direct en indirect via o.a. de apothekerssystemen) geraadpleegd. Hoe breder de groep die gebruik maakt van de website, hoe meer het juiste gebruik van inhalatiemedicatie wordt bevorderd. Omdat wellicht voor sommige patiƫnten de domeinnaam wat lastig te onthouden is, heeft de site daarom ook enkele makkelijk te onthouden aliassen, te weten: www.mijnpuffer.nl www.pufje.nl www.puffergebruik.nl en www.goedinhaleren.nl

Voor vragen of suggesties over de website kan contact worden opgenomen met Dorien Jansen, Junior Beleidsmedewerker LAN: jansen@longalliantie.nl