Op de hoogte

E-mail nieuwsbrief

Home

Lean Award voor Eenduidig formularium longmedicatie regio Waterland

12 feb

Het initiatief ‘Eenduidig formularium longmedicatie’, opgezet voor het gebruik van inhalatoren in de regio Waterland, is beloond met een Lean Award.

Het initiatief van Margot Barendregt (apotheker apotheek de Meeuw) en Nelleke ten Have (longverpleegkundige Dijklander ziekenhuis locatie Purmerend) werd door de jury op bijna alle fronten geroemd. ‘Het is een complex project met een prachtig resultaat. Het zorgt voor kortere lijnen in een steeds groter wordende organisatie. En dat is knap. Het geeft klantwaarde en dat is precies waar de toch wat oudere doelgroep behoefte aan heeft’, aldus de juryvoorzitter.

In de vorige Picasso-nieuwsbrief besteedden wij ruime aandacht aan het project: 
Eenduidig formularium longmedicatie geeft kwaliteitsimpuls aan inhalatorgebruik regio Waterland