Op de hoogte

E-mail nieuwsbrief

Home

Programma Nationale COPD Challenge aangepast

25 jun

De Nationale COPD Challenge, een initiatief van de Bas van Goor Foundation, is in verband met het coronavirus aangepast. Omdat mensen voorlopig niet in groepsverband kunnen wandelen, wordt er als alternatief een gratis beweegaanbod gepresenteerd waarmee mensen zelfstandig aan de slag kunnen met hun gezondheid: het online wandelprogramma Jouw Wandeluitdaging en De Beweegkaart met oefeningen voor thuis.

Jouw Wandeluitdaging

Online ondersteuning via Jouw Wandeluitdaging 

Na aanmelding ontvangen deelnemers elke maand een trainingsschema met wandeltips, oefeningen en informatie over COPD en bewegen. En dat voor een half jaar lang. Deelnemers hebben de keuze om toe te werken naar een wandelniveau van 3 of 5 km.

Binnen in beweging met de beweegkaart 
Met deze kaart worden deelnemers uitgedaagd te bewegen en geïnspireerd om dat dagelijks te doen. 

Voor meer informatie, kijk op: www.nationalecopdchallenge.nl