Op de hoogte

E-mail nieuwsbrief

Home

Praktijkmanager Adrie Schaap geeft inkijk in de facetten van chronische zorg

28 sep

Praktijkmanager Adrie Schaap-De Jong, voormalig verpleegkundige-A in de kraam- en verloskunde en op de spoedeisende hulp, is sinds kort publicist voor MedClass. Haar verhalen geven in inkijk in de facetten van chronische zorg. In de komende nieuwsbrieven van Picasso plaatsen wij haar artikelen door.

Als Professional Chronische Zorg (Diabetes-, CVRM- en COPD-zorg) is Adrie Schaap dagelijks betrokken bij patiëntenzorg in de eerste lijn. ,,We hebben kennis en wijsheid nodig om de zorg en de kwaliteit van leven voor onze categorie patiënten te kunnen waarborgen. Kennisoverdracht is een positieve prikkelvoorziening. Daarom wil ik mijn verhalen en ervaringen graag delen met de wereld om mij heen’’, aldus Schaap. 

Lees HIER het artikel van deze maand